۶ نوع مختلف کلایمر
کلایمرها سیستم های پیچیده ای هستند و ما می توانیم به توضیح انواع مختلف کلایمرهای تجاری و عملیات مربوط به آنها کمک کنیم.
با نگاهی به تاریخ، سوار شدن به کلایمر خطرناک بود. در اواسط دهه ۱۸۰۰ چندین ساختمان و سازه با سطوح بالاتر ساخته میشدند و کلایمرها به یک کالای رایج تبدیل شدند. کلایمرها ایمنی طراحی قابل توجهی را با دستگاهی به دست آوردند که در صورت پاره شدن طناب کلایمر مسافربری با مکانیزم ایجاد شده توسط الیشا اوتیس می توانست از سقوط جلوگیری کند. به زودی انتظار می رفت که تقریباً تمام طرح های ساختمانی بیش از یک نقطه دسترسی واحد به یک طبقه از ساختمان داشته باشند. این یک استاندارد برای دسترسی به طبقات ساختمان همراه با یک راه پله استاندارد شد.
خدمات بازرگانی شرکت کلایمر خدمات کامل ong Island
طراحی مدرن کلایمر
شش نوع کلایمر مورد استفاده در بسیاری از ساختمان ها به شرح زیر است:
- کلایمرهای کششی
- کلایمرهای هیدرولیک
- کلایمر MRL
- کلایمرهای پنوماتیک
- بالا رفتن از کلایمر
- کلایمرهای صنعتی
کلایمرهای کششی بدون دنده و دنده با اتاق ماشین
کلایمرهای شکسته برای تعمیر یا نگهداری جزیره طولانی نیویورک بسته شدند
کلایمرهای کششی بدون دنده و دنده ای
این نوع کلایمرها مانند کشش دنده ای و بدون دنده از طناب برای بلند کردن آنها استفاده می کنند. طناب از روی یک نوار متصل به موتور الکتریکی که در بالای چاه کلایمر قرار دارد می گذرد. اینها در کلایمرهای متوسط تا بلند معمول هستند و معمولاً زمان سفر سریع تری نسبت به کلایمرهای هیدرولیک دارند.
کلایمرها از وزنه شمارنده استفاده می کنند تا با جبران بار داخل کابین کلایمر که ممکن است شامل وزن مسافر یا تجهیزات باشد، به آنها کمک کند کارآمدتر کار کنند. کلایمرهایی که از کشش دنده ای استفاده می کنند از جعبه دنده ای استفاده می کنند که به یک موتور متصل است. هدف گیربکس راندن شیو و کار با طناب ها است. کلایمرهای کششی دنده ای ممکن است توانایی حرکت تا ۵۰۰ فوت در دقیقه را داشته باشند. مسافت سفر برای یک کلایمر کششی دنده ای حدود ۲۵۰ فوت است.
کلایمرهای کششی گیربکس دارای یک شیار هستند که مستقیماً به موتور متصل می شود. کلایمرهای کششی بدون دنده ممکن است توانایی حرکت تا ۲۰۰۰ فوت در دقیقه را داشته باشند. حداکثر مسافت سفر برای یک کلایمر بدون دنده حدود ۲۰۰۰ فوت است که برای ساختمان های مرتفع بهینه است. به طور معمول کلایمرهای کششی بدون دنده قیمت بالاتری نسبت به هزینه اولیه نصب دارند. هزینه تعمیر و نگهداری در کلایمرهای کششی بدون دنده ممکن است ثابت بماند زیرا آنها اغلب کارآمدتر از کلایمرهای کششی دنده ای هستند.
بازرسی کشش قفسه ها و طناب های کلایمر برای ساییدگی و پارگی به طور منظم حیاتی است. این موارد مانند کابل ها و شیارها ممکن است فرسوده شده و باعث سر خوردن و کاهش کشش اجزای کلایمر شوند. این می تواند کارایی کلایمر را کاهش دهد و خطر استفاده از کلایمر را افزایش دهد.
در کلایمرهای کششی محدودیت ارتفاع وجود دارد زیرا آنها با طول طناب، کابل و وزن خاصی طراحی شده اند. مواد جدیدی مانند فیبر کربن مورد استفاده در کلایمرهای کششی به قوی تر و سبک تر شدن آنها و دستیابی به ارتفاعات جدید کمک می کند.
اتاق ماشین – کلایمرهای کمتر
اتاق ماشین – کلایمرهای کمتر
کلایمر MRL (بدون ماشین ماشین)
Machine Room-Less Elevators یک کلایمر کششی است که اتاق ماشین روی چاه کلایمر ندارد. اتاق ماشین معمولاً در فضای دیگری قرار دارد و می توان از طریق کابین نزدیک بالای کلایمر برای تعمیرات به آن دسترسی داشت. اتاق کنترل میزبان جعبههای کنترل است و معمولاً در بالاترین فرود در مجاورت چاه کلایمر قرار دارد.
کلایمرهای بدون ماشین آلات حداکثر مسافت ۲۵۰ فوتی دارند که ممکن است تا ۵۰۰ فوت در دقیقه سرعت داشته باشند. کلایمر MRL هزینه راه اندازی و نگهداری مشابه کلایمرهای کششی دنده ای دارد، اما کلایمر MRL هزینه انرژی کمتری نسبت به کلایمر دنده ای دارد. کلایمرهای MRL برای ساختمان های متوسط که به مسافت ۲۵۰ فوت یا کمتر نیاز دارند بسیار محبوب هستند.
یکی از عوامل اصلی در ایالات متحده پذیرش آهسته کلایمرهای MRL به دلیل قوانین ساختمانی است. مقررات مربوط به موتور و مکان در مسیر کلایمر کلایمر است. کدهای ساختمان در حال تغییر هستند و بهترین عمل این است که با اجرای کد محلی خود در مورد انواع کلایمر MRL بررسی کنید.
کلایمر هیدرولیک
- کلایمرهای هیدرولیک
- کلایمرهای سوراخ دار
- کلایمرهای بدون سوراخ
- کلایمرهای تلسکوپی
- کلایمرهای غیر تلسکوپی
- کلایمرهای طناب دار
طراحی یک کلایمر هیدرولیک شامل پیستونی است که در پایه برای پشتیبانی از آن یافت می شود. پیستون از فشار هیدرولیک برای هل دادن کلایمر به سمت بالا و هماهنگ با موتوری استفاده می کند که روغن (سیال هیدرولیک) را درون پیستون مدیریت می کند. یک شیر سرعت وجود دارد که برای کاهش فشار داخل پیستون هنگام پایین آمدن کلایمر عمل می کند.
به طور معمول این کلایمرها فقط در ساختمان هایی استفاده می شوند که محدود به ۸ طبقه یا کمتر هستند و سرعت حرکت آنها به طور متوسط ۱۵۰ فوت در دقیقه است.
اتاق ماشین معمولاً در پایین ترین سطح روبروی کلایمر قرار دارد. کلایمر هیدرولیک دارای یک پیستون است که در زیر کف کلایمر در داخل گودال امتداد می یابد. وقتی کلایمر پایین می آید پیستون جمع می شود. تغییرات مختلفی وجود دارد، اما بیشتر آنها دارای یک پیستون تلسکوپی هستند که فرو می ریزد و تنها به یک سوراخ کم عمق در داخل گودال نیاز دارد.
مسافت سفر کلایمر هیدرولیک تقریباً ۶۰ فوت است و اگر بدون سوراخ در گودال طراحی شود ممکن است در دو طرف کابین پیستون داشته باشد. پیستون های تلسکوپی ممکن است به کلایمر اجازه دهند تا ۵۰ فوت حرکت کند، در حالی که پیستون غیر تلسکوپی ممکن است فقط تا ۲۰ فوت بالا برود.
گاهی اوقات ترکیبی از یک کلایمر هیدرولیک طناب و پیستون کابین را راه اندازی می کند اما محدودیتی در حدود ۶۰ فوت دارد.
در مقایسه با کلایمرهای دیگر، هزینه اولیه و هزینه نگهداری ممکن است کمتر باشد، اما هزینه انرژی هیدرولیک میتواند بیشتر باشد. این به دلیل این است که موتور الکتریکی به شدت در برابر گرانش عمل می کند در حالی که سیال هیدرولیک را به داخل پیستون فشار می دهد. یکی از معایب کلایمرهای هیدرولیک امکان نشت مایعات و خطرات برای محیط زیست است.
کلایمرهای پنوماتیک
کلایمرهای پنوماتیکی با فشار هوا در داخل شفت بالا و پایین می روند. اختلاف فشار هوا بین ناحیه بالا و زیر کابین کلایمر ایجاد می شود. این یک خلاء ایجاد می کند که کلایمرها را با فیزیک هوا منتقل می کند. کلایمر توسط توربین ها یا پمپ خلاء کار می کند که کلایمر را به سمت بالا می کشد و فشار را آزاد می کند تا کلایمر پایین بیاید. کلایمرهای پنوماتیکی با طراحی فشرده و مناسب برای کاربردهای کلایمر مسکونی هستند. برای نصب کلایمرهای پنوماتیکی نیازی به راه کلایمر یا گودال حفاری نیست.
بالا رفتن از کلایمر
این نوع کلایمر معمولاً در مناطق ساختمانی یا تجاری استفاده می شود. اکثر این کلایمرها تحت دستگاه قدرت خود رانده می شوند که دارای انرژی الکتریکی یا احتراقی هستند. کلایمرهای صخره نوردی موقت معمولاً در ساخت و ساز ساختمان های بلند برای جابجایی پرسنل و مواد قبل از نصب کلایمر دائمی استفاده می شوند.
کلایمرهای صنعتی
کلایمرهای شیب دارکلایمر صنعتی برای بالا بردن / بلند کردن وزن بسیار سنگین طراحی شده است و معمولاً در ساخت و ساز، انبارها و کارخانه های کشتی سازی استفاده می شود. آنها به گونه ای طراحی شده اند که در برخی از خصمانه ترین محیط های جهان در برابر شرایط شدید مقاومت کنند. الزامات ارتفاع سفارشی و مواد با کیفیت برای ساخت کلایمرهای صنعتی برای مقاومت در برابر استفاده های سنگین استفاده می شود.